Over ons

Welkom bij Jan Snelderwaard Tuinontwerp en Aanleg, uw toegewijde groene expert gevestigd in Ter Aar en omgeving. Al meer dan drie decennia bieden wij hoogwaardige tuinontwerp- en aanlegdiensten voor particulieren en bedrijven.

Onze diepgewortelde passie voor tuinen, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring sinds 1990, maakt ons uw vertrouwde keuze voor het creëren van prachtige buitenruimtes. We zijn er trots op dat we gevestigd zijn in Ter Aar, en onze lokale betrokkenheid vertaalt zich in een diepgaand begrip van de regionale omstandigheden en esthetiek.

Bij ons beschikken we over alle professionele middelen die nodig zijn voor elke tuinklus. Of het nu gaat om geavanceerde apparatuur, hoogwaardige materialen of deskundige vakmensen, we hebben alles in huis om uw tuindromen waar te maken. Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en uw visie tot leven te brengen met creatieve ontwerpen en zorgvuldige uitvoering.

Bij Jan Snelderwaard Tuinontwerp en Aanleg zijn we toegewijd aan het transformeren van uw buitenruimte in een oase van schoonheid en functionaliteit. We nodigen u uit om samen met ons de mogelijkheden te verkennen en uw tuin tot leven te brengen.